Forældre bedømmelser og Facebook

Nedenfor kan du se et par bedømmelser og kommentarer fra tidligere forældre, se flere på nedenstående link fra både nuværende og tidligere forældre.

http://bedømmelse.dk/vuggestuen sjællandshuse

Facebook

Hvis du vil I kontakt med nuværende forældre, kan du skrive til dem på facebook

https://www.facebook.com/groups/987491077934031/

Kommentarer fra tidligere forældre:

 

"En lille perle tæt ved Sydhavn station. Her forstår de med deres store engagement at skabe glade, trygge og stabile rammer med et balanceret fokus på det sociale fællesskab og vores søns individuelle behov og udvikling. De lever op til værdigrundlaget om at være udviklingstilbud frem for bare en pasningsordning. Kan varmt anbefale stedet, som er værd at køre efter, selv om man ikke selv bor i det umiddelbare nabolag."

 

Nana S., mor til Elias på 2 år,

Sluseholmen

 

 

Sjællandsehuse vuggestue har for vores familie været en perfekt start på livet med et barn i institution. Fra første dag var personalet varmt, meget imødekommende og professionelt. Og vi har aldrig været i tvivl om, at det er børnene, der er i centrum. Alt bliver tilrettelagt så det er på børnenes præmisser.

Pædagoger, pædagogmedhjælpere og ledelsen skaber en åben, engageret, varm og tryg atmosfære og vi og vores datter bliver altid mødt med omsorg, forståelse, rummelighed og tillid. Hvert enkelt barn bliver set og hørt, der hvor det er.

Af de praktiske forhold skal vuggestuens legeplads fremhæves. Den er stor og ligger roligt lige ud til Vestre Kirkegård. I næsten alt slags vejr er børnene ude. Er vejret for voldsomt, sættes der stor fokus på en alsidig hverdag indendørs med f.eks. maling, tumlastik, musik og karsedyrkning...

Vi sætter uendelig stor pris på Sjællandshuse vuggestues personale, pædagogiske grundlag og professionelle niveau. Vi kan på det varmeste anbefale vuggestuen!

 

Jacob og Katrine -  Johannes forældre